2008/06/30

Kopplar av... - Rentoutumista...

Heti ensimmäiseksi haluan kiittää teitä kaikkia mahtavista ja kannustavista kommenteista! Komuutin tilanne on nyt se, että olen sen puoleksi hionut - siitäkin huolimatta, että olisin halunnut säilyttää sen sellaisenaan kuten moni teistäkin kommentoi. Syynä on maalin toooosi huono kunto - hellävaraisen rapsuttelun jälkeen alta paljastui ruma puupinta ja maku meni jotenkin siinä. Eli näillä näkymin hion komuutin kauttaaltaan ja päätän vasta sen jälkeen mitä sille teen. Ajattelin kysyä neuvoa myös jostakin alan liikkeestä, ehkäpä ammattilaiselta voisi saada jonkin vinkin, mitä itse en ole tullut ajatelleeksi.

Kaksi päivää on tässä muutenkin mennyt vähän alavireisissä tunnelmissa. Harmittaa tuo sade, päänsärky ja väsymys. Lisäksi meidän toinen auto on taas (taas!) korjattavana ja en pääse täältä kotoa minnekään (edes kirpputorille!) Nyt siis lähinnä keräilen voimia uusia projekteja varten, joita piakkoin on tulossa toivottavasti kaksikin. Vanhan kulmakaapin kimppuun pääsen heti, kun se saadaan tuotua miehen isovanhempien luota meille ja haaveilemastani isosta kirjoitus/työpöydästä tulee totta, kunhan ensin vain löydän sellaisen jostain! Ehkä tässä tärkeimmät - voikaa hyvin auringon alla!

Kuvissa on kaupungilla näkemäni ruusumeri sekä lounaaksi nautittu savulohileipäannos.

Först vill jag tacka alla som har kommenterat min kommud - ni är supersnälla! Jag, som flest av er ville förvara kommuden som det var, men tyvärr är målarfärgen för dålig kondition. Har nu bestämt att jag slipar kommuden helt och hållet och sen bestämmer hur jag vill ha det. Och kanske frågar råd från någon proffs - mycket möjligt att jag vet inte alla metoder som finns...

Har varit lite nedstämd nu början av veckan - haft lite huvudvärk samt kännat mig trött. Och det blir inte bättre med det här vädret och konstant krångel med en av våra bilar. Kan inte ens åka till loppis! ;) Men tur att det är semester så att jag kan samla mina krafter - och snart behövs dem, har nämligen två projekt på kommande: det ena är ett hörnskåp som skall hämtas från landet och det andra ett skriv/arbetsbord som förhoppningsvis väntar på att fyndas...! =)

Rosbilder är från stan och de kallröktlaxmackor en lunch som njöt på terassen! Soliga dagar!

3 comments:

Marja Kristiina said...

Voi että kuulostaa ihanalta että on Projekteja tiedossa; olisipa minullakin! Ja rentoutuminen silloin tällöin ihan kotioloissa voi sekin parhaimmillaan olla just what the doctor prescribed!

Mainitsemasi pikku kaappi on uusvanha, alunperin ruskea ja itse maalattu ja hiottu. Ostin sen vuosia sitten Kasvihuoneilmiöstä.

Linkitin ;-)

sabina said...

Kommoden var jättehärlig! Jag skulle nog göra som dig, slipa alltså. Det ärju inte snyggt om det ligger flagor på golvet heller... man kan ju shabba den själv.

Dina nya projekt låter spännande! Önskar jag också hade gamla fina möbler till hands...

Härliga rosor!

maano said...

kommuutista varmasti tulee viel kaunotar :) . tulevat projektit kuulostavat herkullisilta !!